handige fietsaccessoires

De meest handige fietsaccessoires voor het voorjaar

Je houdt van fietsen en bent op zoek naar de beste fietsaccessoires voor extra comfort en genot? Dan ben je hier aan het juiste adres. Met de komst van de lente gaan steeds meer mensen de weg op voor een lekkere fietstocht. Om het fietsen nog leuker en fijner te maken, zijn er in de loop van de jaren veel verschillende accessoires op de markt gekomen die te gebruiken zijn op de fiets. Denk bijvoorbeeld aan een telefoonhouder, waardoor je de route kunt volgen. Of een powerbank die ervoor zorgt dat je telefoon de hele rit blijft opgeladen. Om jouw fietstochten nog beter te maken, zetten we de beste fietsaccessoires voor je op een rij!

Universele telefoonhouder fiets: een handige fietsaccessoire voor de navigatie

Deze fietsaccessoire maakt je fietstochten een stuk gemakkelijker. De fietshouders zijn gemaakt van stevig aluminium materiaal en eenvoudig te bevestigen op het stuur van de fiets. De accessoire is geschikt voor toestellen van 5,5 tot 11 centimeter. Door de houder aan te draaien, stel je hem snel af naar de breedte van je telefoon. De klemmetjes die de telefoon op de plaats houden, zijn voorzien van zachte kussentjes. Hierdoor brengt de houder geen schade aan je telefoon. 


De telefoonhouders zijn geschikt voor zowel racefietsen, stadsfietsen, mountainbikes en motors. Hierdoor is de telefoonhouder multifunctioneel en kun je het maximale uit de accessoire halen. Een aantal erg handige redenen voor de fietshouder zijn:

  • Navigatie
  • Meten van je prestaties
  • Geen onnodige boetes meer
  • Handsfree bellen

Deze fietsaccessoire is verkrijgbaar vanaf €14,95 en te vinden in verschillende kleuren!

Waterdichte telefoonhouder fiets: met deze fietsaccessoire blijft je telefoon droog

De waterdichte telefoonhouder is een must-have fietsaccessoire voor de fietsliefhebber. Met deze telefoonhouder blijft je telefoon gedurende de rit droog. De houder monteer je binnen no-time op het stuur of het frame. Na het monteren van de houder op de fiets is het mogelijk jouw telefoon op te bergen in de houder. De houder sluit je af met een rits, waardoor je telefoon beschermd is tegen de onverwachte regenbui. De case is doorzichtig en dit zorgt ervoor dat je het scherm kunt blijven lezen. Daarnaast blijft touchscreen beschikbaar, waardoor je nog snel de route kunt aanpassen of je favoriete nummer kunt opzetten. 


Naast de gewone waterdichte telefoonhouder is er ook nog een waterdichte houder met opbergruimte. Deze houder monteer je makkelijk op het frame en is erg smal. Hierdoor heb je er geen last van tijdens het trappen. Vervolgens kan je dan in het tasje je spullen opbergen; ideaal voor het meenemen van je oortjes of powerbank. De waterdichte telefoonhouders zijn verkrijgbaar vanaf €16,95. 

Sportarmband: met deze racefiets accessoire houd je jouw prestaties bij

De sportarmband is een fantastische fietsaccessoire die vooral bij de sporters erg populair is. De sportarmband wordt gemaakt van flexibel en ademend textiel, waardoor het een comfortabele accessoire is voor tijdens het sporten. Het kijkvenster zorgt ervoor dat je scherm bedienbaar en droog blijft. Daarnaast wordt de band vaak geleverd met een vakje om je sleutel in op te bergen. De sportarmband is te koop in verschillende maten en kleuren, en is verkrijgbaar vanaf €9,95. Door de lage prijs en de hoge functionaliteit behoort de sportarmband in onze ogen tot de meest handige fietsaccessoires voor het voorjaar. 

Powerbank: met dit fietsaccessoire blijft de batterij van je telefoon altijd vol

De powerbank is een handige fietsaccessoire voor onderweg. Tijdens het fietsen maken veel fietsers gebruik van hun smartphone. Zo luister je muziek, navigeer je met je telefoon en maak je onderweg foto’s van een mooie spot. Door het meenemen van een powerbank hoef je niet bang te zijn dat je smartphone uitvalt tijdens je fietstocht en kom je altijd thuis! 

Selfiestick: met dit fietsaccessoire maak je de mooiste foto’s

Met deze fietsaccessoire maak je onderweg de allermooiste foto’s. Kom jij tijdens een fietstocht ook wel eens een plek tegen waar je stil gaat staan om een foto te maken? Dan is deze accessoire iets voor jou! De selfiestick verbind je eenvoudig via bluetooth aan je telefoon en is ver uit te schuiven. Door vervolgens op het knopje van de stick te drukken, schiet je de mooiste foto’s. Ideaal voor het maken van fietstochten met vrienden en familie. Daarnaast is dit accessoire ook te gebruiken op vakantie. Multifunctioneel dus!

Voor iedereen die houdt van fietsen, zijn accessoires niet te missen. Bovenstaande accessoires behoren tot deze meest handige fietsaccessoires voor het voorjaar. Hopelijk hebben we je kunnen helpen bij het uitkiezen van nieuwe accessoires voor het verbeteren van je fietstochten. Belangrijk bij het gebruiken van je telefoon tijdens het fietsen, is om deze goed te beschermen.